In het begin van corona vond ik het allemaal best lekker. Ik ben erachter gekomen dat ik ook een loner in me heb. Als je dan toch gedwongen thuis zit en niet weg kan, maak je daar vanzelf het beste van. En zo aan het einde van mijn studie kon ik me focussen op mijn scriptie, wat best chill was. Het afronden van mijn studie Bedrijfskunde heb ik op afstand moeten doen. Een vreemde gewaarwording ook omdat mijn begeleider op leeftijd niet zo digitaal vaardig bleek, maar daar kwam snel verandering in. Leuk om hem daarbij te kunnen helpen.

Nu ik klaar ben oriƫnteer ik me op mijn toekomst. Maar eerlijk gezegd ben ik daar wel onzeker over. Lukt het me om een baan te vinden? Of is doorstuderen slimmer? Ik probeer afleiding te zoeken en positief te blijven door te gamen met vrienden en af en toe buiten af te spreken en de mountainbike te pakken. Mijn werk in een klein restaurant hier in het dorp ligt stil. Gelukkig kan ik in het weekend maaltijden bezorgen, ben ik lekker buiten, onder de mensen en verdien ik nog wat geld.

Nu er grootschalig gevaccineerd wordt heb ik goede hoop dat het einde van corona in zicht is. Ik kijk uit naar het eerste terrasje dat we kunnen pakken met elkaar.