Ik ben Youssef en ik woon in Utrecht.

Sinds twee jaar werk ik als personal trainer op een sportschool. Het is leuk werk, ik kan mensen helpen hun doelen te bereiken met trainingen. En ik vind het leuk om klanten te adviseren over hun voeding of over een sportdieet.

Het is ook fijn om daar te werken omdat ik zelf zo veel kon trainen als ik wil. Nu is dat niet meer zo, want de sportschool is al sinds november gesloten door corona. Daar baal ik van. Ik merk ook dat ik zelf minder fit word, ik ga soms hardlopen, maar eigenlijk heb ik daar een hekel aan.

Vaak ben ik thuis, maar soms word ik gek daar. Ik heb twee kleine broertjes en een zus en die vind ik vaak irritant. Ik zou best op mezelf willen gaan wonen, maar het is moeilijk om een kamer te vinden en ik heb niet zo veel geld. Vorig jaar zomer heb ik een auto gekocht en ik ga vaak met vrienden weg, dan rijden we naar een plek waar we kunnen chillen en muziek kunnen luisteren.

Als corona voorbij is, dan ga ik weer werken in de sportschool. Ik vind het ook leuk om dan weer naar het zwembad te kunnen en naar het stadion. Ik heb een seizoenkaart van FC Utrecht en ik kan niet wachten om weer op de tribune te zitten.