JONGEREN GEZOCHT!

GGD regio Utrecht doet samen met de gemeente Utrecht onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van jongvolwassenen (16 t/m 25 jaar). Hoe gaat het met jongvolwassenen in de provincie Utrecht, juist nu in coronatijd? We hebben hierbij jouw hulp nodig!

Voor dit onderzoek gaan we jongeren werven via sociale media en ons netwerk. We hebben ruim 7.000 respondenten nodig verspreid over de gemeenten om een goede representatieve afspiegeling te krijgen van de jongeren in de regio Utrecht. We hebben jou en jouw netwerk nodig om zoveel mogelijk jongeren te bereiken.

WAT KUN JIJ DOEN? 

  1. Bericht plaatsen op intranet van jouw organisatie en het delen verder via jullie kanalen.
  2. Partijen/organisaties in je omgeving die veel te maken hebben met jongeren (bv sportclubs, scholen, buurtcoaches, jongerenwerkers, CJG) attenderen op het onderzoek en vragen of ze mee willen helpen met het verspreiden van de vragenlijst.
  3. Posts direct gericht op jongeren op sociale media delen.
  4. Berichten op social media van de GGD regio Utrecht de komende drie maanden (maart t/m mei) zo veel mogelijk delen, retweeten en liken.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, vind je hieronder alvast teksten en beelden die je vrij kunt gebruiken.

Mis je iets in de toolbox of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar jongerenonderzoek@ggdru.nl of te bellen met projectleider Iris de Putter (0628528570)

Jouw hulp is essentieel om het onderzoek te laten slagen. Alvast bedankt vast voor je medewerking!